Adviesbezoek

Maak een afspraak

Een standaard adviesbezoek voor huizen tot 200m². Is uw woning groter dan 200m²? Neem dan contact met ons op voor een offerte op maat.

Alle kosten zijn hierbij inbegrepen. De rekening is achteraf dus nooit hoger.

€ 189,-

Een uitgebreid bezoekrapport, uitgewerkt tot in de puntjes. Hierin staat alle informatie omtrent uw woning, isolatie, luchtvochtigheid en luchtdebiet. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

€ 148,-

Uitgewerkt bezoekrapport

Maak een afspraak

Warmtebeeldcamera onderzoek

Maak een afspraak

Met behulp van een warmtebeeldcamera controleren wij uw woning op mogelijke warmtelekken. Zo kunt u gericht de isolatie verbeteren, waardoor uw energiekosten omlaag zullen gaan. Een warmtebeeldcamera onderzoek duurt maximaal één uur.

€ 97,-

Door middel van een controle luchtdebiet (WTW of mechanische ventilatie) brengen wij in kaart hoeveel lucht er in en uit de ventilatie gaat. Is uw systeem uit balans, dan kan dit zorgen voor te weinig ventilatie óf teveel warmteverlies. Een luchtdebiet controle duurt maximaal één uur.

€ 124,-

Controle luchtdebiet

Maak een afspraak

Inregelen WTW ventilatiesysteem

Maak een afspraak

Door uw WTW ventilatiesysteem goed in te regelen, is het systeem in balans. Hierdoor heeft u niet te weinig en ook niet teveel luchttoevoer, waardoor de stookkosten lager zullen zijn.

Prijs op aanvraag

Kom in contact met ons!